Het was een bijzondere ervaring met veel tips hoe je na deze week verder kon.
Heel fijn en dank aan Annemieke, Jasper en Lisa die erg professioneel zijn.
Hulde 🍀

Hans S.

 

Ik heb een hele fijne gezondheidsretreat gehad. Het was voor mij de eerste keer dat ik een detox deed en hoorde verschillende ‘beruchte’ ervaringen van mensen dat het niet vol te houden is…. Nou, dan ben je hier dus aan het goede adres! Geen moment ‘last’ van gehad. Een combinatie van heerlijke smoothies, juices, wandelingen in een prachtige omgeving, sporten, yoga en allerlei ondersteunende energetische middelen om je lichaam en geest een flinke boost te geven op een liefdevolle manier _/\_

Denise de V. 

 

“Dit detox-retreat heeft mij een “door”zet gegeven om mijn lifestyle te veranderen door verkregen nieuwe inzichten over voeding, ontspanning en zelfgenezing. Daarnaast was het een compleet verzorgde mid-week, op een prachtige locatie en omgeving. Jasper, Lisa en Annemieke zijn erg betrokken en staan alle dagen voor je klaar met sapjes, yoga, wandelingen en natuur-relax behandelingen. Ik heb het erg fijn gehad en kan het iedereen aanraden.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERALeontien D


 

“Fantastische vijfdaagse, ik heb heel erg genoten van de rust en de prachtige omgeving. De smoothies waren heerlijk, de begeleiding zeer hartelijk en professioneel. Leerzame documentaires en de mogelijkheid om van verschillende therapievormen gebruik te maken hebben het verblijf wat mij betreft afgemaakt. Ik kijk uit naar een volgende vijf- of zevendaagse. Bedankt voor de goede zorgen Annemieke, Jasper en Lisa.”

Joan C.

 

 Een heerlijke week gehad! Voor een ieder die (meer) bij zichzelf wilt komen, tools aangereikt wilt krijgen om zichzelf een gezondere leefstijl aan te meten en wilt genieten van rust, natuur en heerlijke gezonde voeding (ondanks dat alles vloeibaar is kom je niks tekort!) een aanrader. Daarbij word je echt in de watten gelegd door de oprechte warme begeleiding en een luisterend oor van Annemieke, Lisa en Jasper. Nogmaals bedankt!

Nicole B                                                                                        .OLYMPUS DIGITAL CAMERA