Bioresonantie:

Cellen, weefsels en organen hebben elektromagnetische eigenschappen. Deze elektrische stroompjes (trillingen) kunnen buiten het lichaam gemeten worden. Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie. Met behulp van de Biotensor kunnen deze frequenties worden opgemeten. Veranderingen in het lichaam worden op die manier zichtbaar gemaakt en zo kunnen virussen, bacteriën en toxines gemakkelijk worden opgespoord. Het deel van het lichaam dat beschadigd, ontstoken of ziek is kan met behulp van Bioresonantie gemeten en behandeld worden.

Biofotonen:

Licht is in de vorm van fotonen aanwezig in alle menselijke, dierlijke en plantaardige cellen. Binnen organismen wordt informatie d.m.v. ‘biofotonen’ naar alle cellen geleid. Als cellen niet optimaal functioneren is de lichtintensiteit van deze cellen verminderd.

Door met de Bionic 880 gelijksoortig licht, de zgn. fotonen, aan het lichaam toe te voegen worden de cellen gestimuleerd zich te herstellen. Bionic fotonentherapie gebruikt de helende kracht van de fotonen om op een natuurlijke wijze het zenuwstelsel en hormoonstelsel te reguleren, de afweer te versterken, de celstofwisseling te stimuleren en lichaam en geest te harmoniseren.

http://www.biophoton.nl/

AquaDetox® voetenbad

Middels het AquaDetox® systeem krijgen mogelijk beschadigde lichaamscellen hun originele energieniveau terug, waardoor lichaamsfuncties worden gestimuleerd zélf de afvalstoffen uit het lichaam te verwerken. Middelen waarmee men een verstoorde energiebalans weer kan corrigeren zijn bijvoorbeeld gezond eten, meer bewegen en het ontslakken van het lichaam. Het AquaDetox®  systeem is een goede en comfortabele aanvulling op het ontgiftingsproces in je lichaam.

Door het gebruik van de AquaDetox
® verdwijnen vaak na enkele behandelingen klachten als vermoeidheid, stress, futloosheid, gewrichts-klachten, hoofdpijnen en huidproblemen. Tevens het gebruik van AquaDetox leiden tot een verbeterde bloedsomloop in de voeten en benen, wat vaak het vermoeidheidsgevoel in de benen wegneemt en een strakkere huid tot gevolg heeft.

unnamed