IMG_0922


Annemieke Heinst

Natuurgeneeskundige, Shamballa reikimaster, Bioresonantie,
NES en NEI- therapeute, Omega Health Coach, Touch of Matrix-therapeute.

Wie zijn eigen oordeel loslaat, om te zijn wie hij zelf is

kan de ander zien zoals hij werkelijk is” 
 

Mijn naam is Annemieke Heinst en ik ben geboren in 1962 in de Achterhoek, iets dat je altijd nog een beetje kan horen, al woon ik al jaren in de bossen buiten Nijmegen.

Ik ben al heel veel jaren bezig met alles wat maar met natuurgeneeskunde, spiritualiteit en bewustwording verband houdt en heb me daar steeds meer in ontwikkeld. Hierin heb ik het altijd fijn gevonden om zelf veel te leren, op een manier waarbij ik veel mocht groeien als persoon en als therapeut en ook mijn cliënten veel bewustwording mee kon geven.

Ik vind het altijd weer een uitdaging om iedereen die op mijn pad komt, te mogen begeleiden naar een gezond en fijn leven waarbij je meer in je kracht en blijheid komt te staan.  Ik doe dit vanuit mijn eigen enthousiasme, kennis en passie en dat weet ik vaak wel over te brengen op de ander. Ik heb hierin een heel krachtige basis ontwikkeld waar mensen snel op durven te vertrouwen.

Ik ben al jaren zelf op een gezonde manier aan het leven en vind dat belangrijk. “I walk my talk”. Dit houdt voor mij in: al 25 jaar Vegetariër zijn, het drinken van voornamelijk kruidenthee en water (tegenwoordig Kangenwater, dat erg ontzurend werkt en waar veel zuurstof en anti-oxidanten in zitten), veel groenten en fruit, veel smoothies en (slow)juices, bijna geen brood en melkproducten, alsook een Floww die ervoor zorgt dat ik alle straling, die we allemaal dagelijks binnen krijgen, weer loslaat. Dansen en wandelen en fietsen in ‘mijn’ mooie bossen zijn mijn passie. Daarin voel ik me een beetje Tinkelbell, die wat vonkjes mag laten dwarrelen over de mensen die er voor open durven te staan. En dat zijn er gelukkig steeds meer. Dat maakt mijn werk heel erg leuk.

           20161021_153612
Lisa Freriks
Health, Mind & Business consulent, 
gespecialiseerd op het gebied van autisme.

“De mind is een kletskous. Ik praat daarom ook lang niet altijd terug.”
(Mindfulnessquote: eerste deel door Osho, tweede deel door Lisa)

Zo’n twaalf jaar geleden volgde ik mijn eerste yogales wat mijn eerste stapjes bleken te zijn naar een puurder en bewuster leven. De yoga heb ik niet meer los willen laten en ook volgden er verschillende vipassana retraites en andere cursussen en workshops die mij iedere keer een beetje meer naar de kern van mijzelf leidden. Zowel mijn bachelor- als masterthesis van de studie Religiewetenschappen heb ik destijds niet voor niets over mindfulness gedaan. Een gezonde levensstijl was voor mij een logisch gevolg. Ik ben me gaan verdiepen in voeding en dit gaan toepassen in mijn leven. Met als gevolg vooral puur eten; geen bespoten, bewerkte of geraffineerde voeding. En lekker veel groenten, fruit, noten, zaden and so on. En af en toe ook gewoon een heerlijke vette hap of bosse bol. Het is fijn om in mijn relatie met Jasper deze gezamenlijke interesses en thema’s te kunnen delen en samen te groeien op het pad van bewustwording.

Geen hokjes, geen kaders. Ik houd niet van de ‘vastgestelde normen’, maar van mijn eigen weg, van ieders eigen weg eigenlijk. Authenticiteit maakt iemand mooi. Ik luister met alles altijd eerst naar mijn eigen intuïtie. Voelt iets goed, doen! Voelt iets niet goed, dan niet! Ik vind het ontzettend leuk en inspirerend om anderen in een gezondheidsweek te begeleiden in hun eigen proces.

12239266_755845847874503_268961403896579818_o-1
Jasper Hendrix
Vitaliteitscoach, entrepreneur
en bewegingsfanaat.

“Geluk komt uit jezelf, zoek het ook daar.”

Mijn naam is Jasper Hendrix, geboren en getogen in Nijmegen. Al sinds dat ik een tiener was ben ik bezig met het vinden van manieren om goed in mijn vel en energie te komen zitten. De behoefte hieraan was groot omdat het mij hieraan sterk ontbrak in de eerste 20 jaar van mijn leven. Via meditatie, cursussen intuïtieve ontwikkeling en persoonlijke gesprekken met mensen die ik als mijn mentoren beschouw heb ik de balans in mijn leven weten te vinden.Ook mijn opleidingen tot maatschappelijk werker, econoom en later Vitaliteitscoach hebben hieraan bijgedragen. De ontmoeting en bijzondere relatie met mijn vriendin Lisa, waarin we dezelfde thema’s kunnen delen en samenwerken aan het Ont-wikkelen van ons Zelf is daarnaast voor mij een continue bron van steun en inspiratie.

De afgelopen jaren heb ik me vooral gericht op de thema’s gezondheid en vitaliteit. Ik ben sinds 3 jaar als vitaliteitscoach werkzaam in het bedrijfsleven waar ik coach op het gebied van duurzame inzetbaarheid via het bieden van coachtrajecten op maat. In onze eigen organisatie staat de focus op gezondheid eveneens centraal wat zich uit in de projecten en werkzaamheden die we ondernemen. Via een continue focus op mijn balans, energie, openheid en intrinsieke drijfveren daag ik mezelf uit mijn dromen waar te maken in een aangenaam en ontspannen kader.

 

Wil je meer over ons weten, kijk dan op www.legon.nl en op www.awesomehealth.nl !