Met Audio-Balance! kun je op een intuïtieve manier, waarbij je zelf de regie hebt je weg vinden naar harmonieuze stabiliteit. Gebaseerd op o.a. het werk van Hans Cousti naar het Kosmisch Octaaf en het werk van de medisch-ethnoloog Christian Appelt, werkt Audio-Balance! via hoogontwikkelde klanken, in de vorm van speciaal gecomponeerde Hologrammen door op het onderbewuste. Techniek die onmisbaar is in de ruimtevaart en tevens wordt toegepast bij prestatiecoaching, in de moderne geneeswijze en de psychologie.

Onderzoek heeft aangetoond dat door de natuur steeds hologramvormige informatie ter beschikking wordt gesteld, waarop ieder organisme zich continue op af moet stemmen om een gezonde balans te behouden. Deze Hologrammen blijken een soort landkaart van onze gezondheid te zijn en het doen van een Audio-Balance! sessie staat gelijk aan een soort gezonde oer-ordening. Volgens laatste onderzoeken zijn er 12 verschillende Hologrammen –overeenkomstig met de 12 programmeercommando’s die de essentiële functies in ons lichaam aansturen. Zij bestaan uit frequenties, harmonische patronen en ritmen, vormen en woorden. Voor elk van deze 12 Hologrammen is er een corresponderend thema in Audio-Balance! met diverse bijbehorende programma’s zoals: Rust in het hoofd, Creativiteit, Bevordering Slaap en Slaapritme, Bescherming voor invloeden van buitenaf, Innerlijke vrede, Pijnvermindering en nog veel meer.

Met Audio-Balance! bent je in staat na verstoringen zoals stress, infecties en lichamelijke en geestelijke onbalansen snel weer te herstellen naar een harmonische en krachtige basis. Hierdoor kunnen bij een juiste toepassing in korte tijd sterke verbeteringen in het welbevinden bereikt worden.

 

schermafbeelding-2016-11-08-om-08-53-40

 

Bron: Audio-Balance! handleiding