Wij, Annemieke Heinst, Lisa Freriks en Jasper Hendrix, zijn erg gepassioneerd om onze gezonde levensstijl over te dragen en te delen met anderen. Dit omvat zowel het zorgen voor lichaam als voor de geest om gezonder, bewuster en blijer in het leven te staan.

Vandaar dat de week in de basis bestaat uit gezonde voeding. Middels het nuttigen van alleen juices en smoothies zul je gaan ontgiften, ontzuren en schoon je je lichaam op waarmee je het beter in balans brengt. Daarom is het goed om de dagen ervoor al goed op je voeding te letten. Voor aanvang van het retreat sturen we je dan ook een programma met richtlijnen ter voorbereiding op de week. Daarnaast beoefenen we yoga, geleide meditaties, diverse technieken w.o. de MIR, emotioneel evenwicht en EFT, sport en maken we wandelingen.

De hele week drinken we Kangen Water®, dat het lichaam extra ontzuurd, zuurstofrijk is, veel natuurlijke anti-oxidanten bevat en daarnaast beter door het lichaam wordt opgenomen.

Op de eerste en de laatste dag maken we een gezondheidsscan van je om zo voor jezelf een beeld te krijgen van je fysieke en emotionele staat. Op deze manier krijg je helder wat deze week voor je doet. 

We beginnen de dagen met yoga en meditatie om zo meer stress los te kunnen laten en in ontspanning te komen.

In de middag zijn er workshops, afgewisseld met middagen waarop je vooral heerlijk kunt wandelen in een mooie omgeving. We werken met Emotioneel Evenwicht, met de MIR methode, Soul Body Fusion, ademhalingsoefeningen en nog veel meer, waarmee je leert jezelf meer in balans te brengen.

Je kunt dagelijks gebruik maken van de Energetische stoel, Audio Balance, een Andullatiematras en een Diamond Shield Zapper die in een aparte ruimte aanwezig zijn. Ook is het mogelijk een detox voetenbad te nemen. 

Verder is er de mogelijkheid om een sessie te ondergaan waarbij we o.a. gebruik maken van bioresonantie- en biofotonen-apparatuur. Hierbij maken we verder nog van verschillende therapievormen gebruik, zoals bijvoorbeeld Omega Health Coaching, Touch of Matrix, Jassentechniek, NEI, Quantum Touch, Reconnection, Shamballa reiki en andere methodes.

In de avonden kun je als je wilt, kijken naar films over gezondheid en bewustwording. Dit om je extra te motiveren en stimuleren om na deze week met een gezonde levensstijl door te gaan. 

Voordat je aan deze week begint sturen we je een adviesprogramma om je lichaam voor te bereiden op de overgang naar een ander voedingspatroon. Voordat je weer naar huis gaat krijg je een schema met tips en handvatten die je bij thuiskomst kunt volgen. Op deze manier houd je de positieve werking van de week vast en kun je zelfstandig verder om de gezonde leefstijl voort te zetten.

positive-thinking

Deze week biedt een evenwichtige combinatie van:

 • Gezonde, zuiverende, vitaliserende voeding, alleen d.m.v. verse smoothies en juices
 • Gezondheidscheck en energiemetingen via diverse (body & mind) scans
 • Energie-, adem- en emotioneel lichaamswerk
 • Yoga, geleide Meditaties en Mindfulness
 • Sport (alles naar behoefte en haalbaarheid)
 • Dagelijks zo veel mogelijk wandelen, bewegen en buiten zijn in de prachtige bosrijke omgeving
 • Gezelligheid, plezier en toegewijd (samen)werken aan je Zelf
 • Samen kijken en (na)bespreken van bewustzijnsverruimende documentaires

 

 ❤


 

Recht van annulering

Afzeggingen of annuleringen van deelname aan de de aangeboden Retreats dienen tijdig te geschieden. Wij hanteren de volgende annuleringstermijn:

 • Annulering van deelname aan aangeboden activiteiten tot 9 weken voor de aanvang van het evenement is kosteloos. Indien u reeds betaald heeft ontvangt u 100% van het door u betaalde inschrijvingsgeld terug.
 • Bij annulering van deelname aan aangeboden activiteiten tussen 9 en 6 weken weken voorafgaand aan de start van het evenement ontvangt u 80% van het door u betaalde inschrijvingsgeld terug.
 • Bij annulering van deelname aan aangeboden activiteiten tussen 6 en 3 weken weken voorafgaand aan de start van het evenement ontvangt u 60% van het door u betaalde inschrijvingsgeld terug in de vorm van een tegoedbon*.
 • Bij annulering van deelname aan aangeboden activiteiten tot drie weken voorafgaand aan de start van het evenement vervalt het recht op (geldelijke) restitutie en ontvangt u een tegoedbon ter waarde van 40% van de prijs van het door u ingeschreven evenement. In het uitzonderlijke geval dat u nog niet betaald heeft dient u dit alsnog te doen waarna u eveneens een tegoedbon ontvangt.

Zonder deze richtlijnen is het voor ons niet mogelijk de organisatie te leiden en op goede wijze de evenementen aan te bieden. Wij vragen hiervoor u voor uw begrip.

*   Tegoedbon wordt op naam uitgegeven
     Tegoedbon is een jaar geldig
     Geldt voor alle door ons aangeboden retreats

 

 

DISCLAIMER

De informatie die AwesomeHealth en Praktijk Joya op deze website geven aangaande retreats, detoxen of andere (gezondheids)thema’s mogen niet worden gezien als een vervanging voor medische of andere professionele hulp, zorg, ondersteuning of informatievoorziening. Stop dan ook niet met uw medicatie, therapie of artsenbezoeken zonder overleg met uw behandelend arts, therapeut of specialist.

Deelname aan het GezondheidsRetreat! en toepassing van de informatie beschreven op deze website is volledig voor de verantwoordelijkheid en het risico van de deelnemer.

Verklaringen op de website of Facebookpagina van bovengenoemde partijen van deelnemers over gezondheidsthema’s en -ervaringen hebben daarnaast in de eerste plaats betrekking op deze deelnemers zelf en zijn niet specifiek bedoeld om enige vorm van (medisch) advies te geven noch om hier enkele verwachting over te scheppen. Bezoekers van de website of deelnemers aan het retreat wordt derhalve gevraagd aan bovengenoemde informatie geen diagnostische of therapeutische waarde te hechten voor de eigen medische situatie of die van anderen.

Vasten of het volgen kan een sapkuur kan af te raden zijn in bepaalde levensperioden en onder bepaalde omstandigheden. Mocht u twijfelen of reeds een medische behandeling volgen, raadpleeg dan eerst ons of desgewenst uw arts of een medisch specialist.